Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить у своїх соціальних мережах.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram співачка разом з коханим розіграла сценку, де Аліна була парфумером, а Роман - її клієнтом, який шукав особливий аромат. Красуня запропонувала коханому справжній екслюзив з незвичайними нотками, колаборацію з декількох запахів: тижневих шкарпеток з-під дивана, штанів далекобійника, мокрого собаки, квартири дідуся і гнилої картонної коробки.

Коли ж Полянському запропонували оцінити аромат, той зазначив, що це просто огидно. Згодом актор зізнався, що запах здається йому знайомим, а сам аромат виявився анісом - дійсно рослина дуже своєрідна, проте вважається корисною, з ннею навіть роблять драже.

"У мене є ексклюзивний аромат, це колаборація декількох запахів... Тут запах тижневих шкарпеток з-під дивана, штанів далекобійника, мокрої собаки, квартири дідуся і гнилої картонної коробки! Оцініть..."

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще