В суботу, 10 квітня, неподалік від Золотого Луганської області зупинилося серце Андрія Теперика - військовослужбовця 92-ї окремої механізованої бригади. Хлопець був з Мартового Печенізького району.

24-річний Андрій був стрільцем-снайпером 1 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону та проходив військову службу за контрактом. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної адміністрації.

Перед трагедією хлопець телефонував мамі. Він пообіцяв їй на приїхати додому, коли у нього будуть вихідні.

"Тепер мама Андрія не знаходить собі місця: вона чекала сина в гості, а його привезуть у труні попрощатися", – каже староста села Мартове Харківської області Тетяна Петрівна.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Андрій був безвідмовним. Якщо попросиш у чомусь допомогти, завжди відгукнеться. І все намагався зробити швидко. Я пам'ятаю, що до армії ще він захоплювався мотоциклами. У них був старенький "Дніпро", він весь час із ним возився" , – каже мешканка села Дарина, повідомляє ТСН.

За інформацією 92-ї бригади, 24-річного старшого солдата Андрія Теперика вбили пострілом зі стрілецької зброї близько 23-ї години 10 квітня. Попередньо поховання призначили на 14 квітня. Коли відбудеться прощання та чи поховають бійця на Алеї Слави, поки вирішують.

Нагадаємо, ЗСУ ризикували життям під кулями бойовиків заради жителів Донбасу: "провокація не вдалася".

Як повідомляв портал Знай, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Також портал Знай писав, що Володимир Зеленський заявив про великі втрати на Донбасі: "загинули 28 воїнів".