Стрибнув у свіжовикопану могилу заради лайків - саме так вирішив прославитися один з мешканців Харкова.

В своєму Tik Tok-акаунті хлопець виклав відеоролик, який гордо назвав "альтернативним кліпом" на пісню російської виконавиці. На кадрах видно, як "блогер" під музику вистрибує із могильної ями та починає танцювати. Після - тікає. Зйомки велися ввечері.

У коментарях користувачі мережі обурилися від такого "перформансу".

"Це взагалі жах якийсь, нічого святого в людях не залишилося, якщо вони вважають глузування з таких речей смішними", - написала одна з коментаторів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, невідомий відкрив стрілянину по дитячому майданчику. Він потрапив у десятирічного хлопчика, поранення довелося в шию. Зараз дитина перебуває в медичному закладі, благо куля зачепила лише м'які тканини, тому загрози життю немає. Зараз пошуком злочинця займаються представники правоохоронні органи. Зброя, з якої відбувалася стрілянина, не встановлена, як і причина цієї жорстокості.

Нагадаємо, у Львові рятували молодого хлопця з продірявленим цвяхом легким: підстрелив сам себе

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві "голий" покупець відстрілювався від охоронця магазину

Знай.ua писав, контрактник ЗСУ зніс собі голову однією кулею, поки інші знімали на відео: "Стріляти"