У Харкові зранку, 12 квітня, на перехресті проспекту Науки і вулиці 23 Серпня загорілася маршрутка з пасажирами.

Відповідне фото інциденту опублікували в соцмережах - на кадрах видно задимлену маршрутку та пасажирів, які поспішили залишити салон до приїзду рятувальників.

На щастя, ніхто з людей не постраждав. Попередньою причиною події стало загоряння в моторному відсіку, яке спричинило коротке замикання електромережі або паливної системи. У ДСНС зазначили, що локалізувати пожежу вдалося вже о 08:42, а повністю ліквідувати о 08:47.

"На місце НП прибули одразу два відділення рятувальників. По прибуттю на місце було виявлено, що горить моторний відсік маршрутного таксі. Вогонь обійняв коло 4-5 квадратних метра авто. Весь салон заволокло димом. Пасажири, що знаходилися в маршрутці на момент загоряння встигли евакуюватися",-розповів начальник прес-центру ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.