В суботу, 10 квітня, неподалік від Золотого Луганської області зупинилося серце Андрія Теперика - військовослужбовця 92-ї окремої механізованої бригади. Хлопець був з Мартового Печенізького району.

24-річний Андрій був стрільцем-снайпером 1 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону та проходив військову службу за контрактом. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної адміністрації.

За інформацією 92-ї бригади, 24-річного старшого солдата Андрія Теперика вбили пострілом зі стрілецької зброї близько 23-ї години 10 квітня. Попередньо поховання призначили на 14 квітня. Коли відбудеться прощання та чи поховають бійця на Алеї Слави, поки вирішують.

В суботу, 10 квітня, в центрі Львова на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку попрощалися з Ігорем Батайлою - 25-річний військовослужбовець загинув на Донбасі. Житель Львівщини проходив службу у 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді, постійне місце дислокації якої у місті Коломия. У чоловіка залишилися батьки та двоє сестер.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ ризикували життям під кулями бойовиків заради жителів Донбасу: "провокація не вдалася".

Як повідомляв портал Знай, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Також портал Знай писав, що Володимир Зеленський заявив про великі втрати на Донбасі: "загинули 28 воїнів".