В суботу, 11 квітня, у Харкові зник чоловік - про цн занепокоєні родичі повідомили у відділення поліції та просять небайдужих допомогти у пошуках.

Подробиці повідомляє Національна поліція Харківщини.

"Дьяков Анатолій, 46 років. 11.04.2021 о 12.00 вийшов з дому в м.Харьов, вул. Баварська і до теперішнього часу не повернувся. Прикмети: зріст 170 см, худорлявої статури, голова поголена. Був одягнений: синя болоньєва коротка куртка, сині джинси, чорні туфлі. Особливі прикмети: на правій нозі шрам від трофічної виразки, шрам на горлі у вигляді рубця. Ходить, перекочуючись з ноги на ногу. Інвалід, потребує допомоги", - сказано в повідомленні.

У Харкові знк чоловік, скріншот

Рідні чоловіка сподіваються знайти його живим та здоровим і благають про допомогу - не будьте байдужими, адже і у ваші двері може постукати лихо.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.