Поліцейські затримали групу зловмисників, які вимагали гроші у харків'янки і погрожували її рідним. Про це повідомили на порталі поліції Харківської області.

Група зловмисників вимагала у 43-річної харків'янки суму в розмірі 50 тисяч доларів як заборгованість. У разі відмови платити гроші вони погрожували фізичною розправою її рідним і близьким.

Щоб переконати жінку в серйозності намірів, під час розмови вимагачі продемонстрували повне володіння інформації про близьких людей жінки: шляхи їх пересування, рід занять, вік та інше.

Затримання злочинців, фото: hk.npu.gov.ua
Затримання злочинців, фото: hk.npu.gov.ua
затримання злочинців, фото: hk.npu.gov.ua

В результаті налякана жінка віддала злочинцям суму в розмірі 20 тисяч доларів. Не дивлячись на це вимагачі продовжили її залякувати бажаючи отримати всю суму. Після цього харків'янка звернулася за допомогою в поліцію.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співробітники поліції разом з СБУ встановили, що до вимагань причетні троє чоловіків: два харків'янина віком 58 і 59 років, а також син одного з низ віком 35 років, який проживає в Києві.

Затримання злочинців, фото: hk.npu.gov.ua
Затримання злочинців, фото: hk.npu.gov.ua
затримання злочинців, фото: hk.npu.gov.ua

Після повної передачі грошей правоохоронці провели спільну операцію на території Києва та Харкова щодо затримання злочинців. Один з вимагачів пробував втекти і вчинити наїзд автомобілем на співробітника поліції, але йому це не вдалося.

В даний момент злочинці поміщені в ізолятор тимчасового утримання. Поліцейські готуються вручити їм підозри. У разі доведення провини здирникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, що чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня: ходив з ножем і горілкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Харковом неадеквати в погонах відкрили вогонь у поїзді: десятки людей всередині

Також, "Знай.uа" писав, що невідомий відкрив стрілянину по дитячому майданчику: 10-річний хлопчик поранений в шию