В Харкові мешканці одного з дворів в шоці від "візиту" фури, яка вирішила побуксувати. Тепер під вікнами містян замість асфальту - справжні руїни.

Фото, зроблені "щасливими" мешканцями будинку, опублікували в Facebook-спільноті "ХС Харків".

"Результат буксирування фури на Зерновій", - уточнюється в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тим часом у Львові комунальники міста продовжують дезінфікувати вулиці. У Місті проводиться миття вулиць, тротуарів, зупинок, дитячих майданчиків, під’їздів у будинках. За словами Андрія Зозулі, голови Галицької районної адміністрації, для швидкого прибирання і миття залучають спеціалізовану техніку. На тих локаціях, де не може працювати техніка, працюють двірники.

Зараз двірники залучені у митті та дезінфекції сходових кліток і під’їздів, проводять дезінфекцію дитячих і спортивних майданчиків, а також зупинок громадського транспорту. Варто зазначити, що на механізоване прибирання Галицького району впродовж цілого року передбачено близько 20 млн грн.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.