Вдова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська почала продавати нерухомість у центрі Харкова.

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Так, стало відомо, що Оксана Гайсинська переписала корпоративні права ТОВ "Версіо", якому належить будівля на вулиці Мироносицькій, 29, на Наталію Гусар.

Геннадій Кернес і Оксана Гайсинська, фото: slidstvo.info
Геннадій Кернес і Оксана Гайсинська, фото: slidstvo.info

Директором фірми стала Валентина Гейленко. Компанію "Версіо" на Гайсинську переписали в лютому 2021 року. Варто відзначити, що ця фірма володіє будівлею на вул. Мироносицькій, 29. Фактично ця споруда знаходиться відразу за будівлею Харківської ОДА.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто нагадати, що харків'янам показали багатство покійного мера Харкова Геннадія Кернеса. Після його смерті все майно перейшло синові Родіону і дружині Оксані Гайсинській.

Оксана Гайсинська: Instagram
Оксана Гайсинська: Instagram

Так, у власності Родіона Гайсинського помітили безліч дорогих автомобілів і об'єктів нерухомості, які раніше журналісти пов'язували з оточенням Геннадія Кернеса.

Нагадаємо, що Садовий прокатає львів'ян на маршрутках, дорожче київських

Як повідомляв портал "Знай.иа", Марцінків хоче послабити карантин у" червоному " Франківську

Також, "Знай.иа" писав, що Кличко розповів, коли Київ відправиться в "червону" зону: "Максимум тиждень"