Депутат Харківської облради не вказав у декларації дружину Аллу Добкіну. При цьому Олег Гуревич вперше задекларував тільки сина.

Так, депутат Харківської обласної ради від Партії "Блок Кернеса — успішний Харків" Олег Гуревич відзвітував про доходи за минулий рік. У декларації він вказав сина Марка, але його дружини — Алли Добкіної (дочка Михайла Добкіна) — в цьому фінансовому звіті немає, передає "2day.kh"

Олег Гуревич і Алла Добкіна
Олег Гуревич і Алла Добкіна

Варто відзначити, що в декларації, яку Гуревич подавав в якості кандидата на посаду депутата облради в грудні 2020 року, Добкіна була. Відзначимо, в Єдиному реєстрі судових рішень матеріалів про розлучення Алли Добкіної і Олега Гуревича немає.

Згідно з декларацією, у 2020 році Гуревич отримав 179 835 гривень зарплати у фірмі "ЄФГ Трейдинг" (Роздрібна торгівля паливом), що на 30 тисяч більше, ніж у минулому. У нього залишається 3 000 000 гривень за договором позики з Олегом Володимировичем Гуревичем( батько), ще 337 798 гривень взяв у кредит у банку. З заощаджень у Гуревича є 2 700 000 гривень (за рік сума не змінилася).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З нерухомості в декларації вказана квартира в Києві (площа — 92,7 квадратних метра) і квартира в Харкові (141,2 квадратних метра). Ще одну квартиру в Харкові площею 65,2 квадратних метра орендує у батька з січня 2019 року.

Також Гуревич задекларував BMW X6 2014 року випуску. Вартість автомобіля в звіті не вказана.

Нагадаємо, що Кличко показав киянам справжнє обличчя локдауна і здивував порадою: "Читайте Отче наш"

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Садовий закликав львів'ян готуватися до важких часів: "це тільки початок..."

Також, "Знай.ua" писав, що Марцінків підтримав повсталих підприємців у Франківську: "Дайте працювати!"