Харківський протезний завод знаходиться на межі закриття. Про це повідомили на Telegram-каналі "ВЕХА (Харьков)".

Міністерство соціальної політики не забезпечує замовленнями Харківський протезний завод і підприємство знаходиться на межі закриття.

Співробітники заводу запевняють, що виробляють унікальні якісні протези, спеціальне взуття та інше обладнання, яких потребують інваліди по всій країні.

Працівники заводу не отримували зарплату з серпня минулого року. Однак вони продовжують працювати оскільки відчувають відповідальність за людей, які приходять до них зробити протез за індивідуальним замовленням.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У зв'язку зі сформованою ситуацією співробітники Харківського протезного заводу звернулися до Міністерства соціальної політики і до президента Володимира Зеленського з проханням зберегти унікальне виробництво.

Публікація каналу віха (Харків): Telegram
Публікація каналу віха (Харків): Telegram
Публікація каналу віха (Харків): Telegram

Нагадаємо, що мільйони українців залишилися без роботи в карантин: скільки людей втратили дохід, дані Держстату

Як повідомляв портал "Знай.uа", дефіциту більше не буде. "Запоріжсталь" почала безкоштовні поставки кисню до лікарень

Також, "Знай.uа" писав, що українці вимагають терміново заборонити пластик і побудувати заводи з переробки сміття: "Дихаємо цим щодня"