Легендарний український танцюрист, суддя проекту "Танці з зірками" Григорій Чапкіс розповів про нову дружину і реакції своїх дітей на кохану.

У сюжеті програми "ЖВЛ" 91-річний Григорій Чапкіс розповів, що одружився в четвертий раз. Його обраницею стала 39-річна Людмила, яку не полюбили діти танцюриста.

Чапкіс практично нічого не розповідає про нову дружину. За інформацією журналістів їй 39 років і найімовірніше вона працює директором ювелірного магазину.

Познайомилася пара, коли Чапкіс хотів купити кільце, але раптово закашлявся посеред магазину. Людмила запропонувала випити йому таблетку, а вранці передзвонила поцікавитися його здоров'ям. Після цього вони півроку зустрічалися і вирішили одружиться.

Григорій Чапкіс, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube
Григорій Чапкіс, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube
Григорій Чапкіс, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Не дивлячись на таку романтичну історію діти Григоря Чапкися не дуже раді його новій обраниці. Вони впевнені, що Людмила хоче отримати матеріальні блага артиста, але Чапкіс заперечує це.

"Люди зараз кажуть: "А, вона хоче його багатство! "Яке у мене багатство? Дивани? Або машина, якій 15 років? Вона забезпечена, вона багатша за мене. А діти мої ?! Завмерли! Інші діти були б задоволені . Вони всі на неї: "о, прийшла стерва якась, хоче його добро!"Давай довіреності переписувати" - розповів Григорій Чапкіс.

Нагадаємо, що Тіна Кароль вразила зовнішністю без макіяжу і зачіски: "Потрібно відпочити"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Влад Яма показав красуню-дружину в бікіні з висоти пташиного польоту: "Як вам?"

Також, "Знай.uа" писав, що 50-річна Ірина Білик заговорила про участь у "Танцях з зірками": "Питання к..."