У Харкові невідомі розібрали автомобіль на автостоянці. Про це повідомили на Telegram-каналі "Труха. Харків".

У Харкові на стоянці по вулиці Лопанській власник автомобіля Toyota Camry знайшов його в розібраному стані.

Чоловік прийшов на автостоянку і побачив свій Toyota Camry білого кольору без дверей, капота, бампера, багажники та інших деталей.

Злодії діяли швидко. Вони змогли зламати паркан і потрапили на територію парковки. Після цього відключили сигналізацію автомобіля і всього за 40 хвилин розібрали його на запчастини.

Злодії розібрали автомобіль, фото "Труха Харків": Telegram
Злодії розібрали автомобіль, фото "Труха Харків": Telegram
злодії розібрали автомобіль, фото Труха Харків: Telegram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У центрі міста в районі вулиці Лопанської, 35 невідомі зламали паркан на стоянці біля житлових висоток і за 40 хвилин зняли все, що змогли забрати з Камрі: деталі з передньої частини, двері і кришку багажника. Машина стояла на сигналізації, але злодії примудрилися відключити її всього за п'ять секунд" - зазначено в публікації.

37-річний власник звернувся в поліцію із заявою. Правоохоронці зареєстрували інформацію про дану подію в єдиний облік правопорушень. В даний момент вирішується питання про кваліфікацію правопорушення згідно з Кримінальним кодексом України.

Публікація каналу "Труха Харків": Telegram
Публікація каналу "Труха Харків": Telegram
Публікація каналу Труха Харків: Telegram

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами