Відомий український політик Михайло Добкін має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за його життям. На цей раз, в соцмережі Instagram, кандидат у мери Харкова показав, які має шкідливі звички.

Михайло Добкін опублікував знімок з сигарою і згадав цитату з відомого фільму.

На опублікованому знімку можна побачити Михайла Добкіна в білій сорочці і окулярах. Політик тримає в роті товсту кубинську сигару, яку притримує лівою рукою, а в правій руці у нього палаючий сірник. Він дивиться в камеру і підкурює.

У підписі до публікації Михайло Добкін написав змінену цитату з фільму " Сімнадцять миттєвостей весни": "Вірити, в наш час, не можна нікому, навіть собі. Мені - можна!"

"Курити, в наш час не можна нікому! Мені можна.(с)" - написав Михайло Добкін.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація Михайла Добкіна: Instagram
Публікація Михайла Добкіна: Instagram
Публікація Михайла Добкіна: Instagram

Користувачі не могли пройти повз такої публікації і залишили свої відгуки в коментарях під фото. Багато відзначили, що фото вийшло дуже добре і підкреслили реакцію відповідними смайлами.

Коментарі до публікації Михайла Добкіна: Instagram
Коментарі до публікації Михайла Добкіна: Instagram
коментарі до публікації Михайла Добкіна: Instagram

Нагадаємо, що Садовий побудує Діснейленд для маленьких львів'ян

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леонід Кравчук зізнався, що Україна влаштувала бойкот переговорам в ТКГ: "Ми навіть не будемо пояснювати чому"

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків влаштував чиновникам "чорну п'яницю" на велосипедах