Дика історія трапилася під Харковом. Патрульні зупинили автомобіль, і один з правоохоронців почав поводитися більш, ніж неадекватно. Він хамив водієві, відмовлявся представитися, називав себе інопланетянином і пропонував понюхати свої шкарпетки.

Відео, зроблене водієм, опублікував Telegram-канал "Труха". Це сталося 28 березня на трасі в Люботині. весь розмову записав відеореєстратор.

"Вони пробили по базі машину, був такий штраф. Я відстебнувся, вийшов з машини-подивився. На що вони відповіли: "о, світиться", - згадує Максим Пороскун про інцидент, передає "Сьогодні".

Коли ж "коп" не знайшов ніяких порушень, то розлютився ще більше, і звинуватив водія в тому, що він не пристебнутий ременем безпеки, і так і їздить.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Ти в собі взагалі, чи ні? Що у тебе не виходить по життю, ти чого не пристебнутий? Хто тебе просив виходити з машини? Ти що, бухий?.. Ти головою не вдарявся сьогодні? Ти не нормально зі мною спілкуєшся..." - сказав інспектор.

На прохання представитися і пред'явити документи поліцейський запропонував водієві оглянути його шкарпетки.

"Мене Андрій звуть, Іванович! Будеш мої шкарпетки дивитися? Можу тобі тільки їх показати, більше нічого. Хочеш їх подивитися? Вони у мене діряві і брудні, будеш нюхати?" - питав він.

Після того, як запис потрапив в соціальні мережі, Максиму подзвонив начальник того самого героя.

"Начальник відділення та його заступник з превентивної роботи отримали догани. Двоє працівників групи реагування поліції попереджені про неповну службову відповідність", - розповіла прес-секретар поліції Ганна Третьякова.

Нагадаємо, що у Російській Федерації 13-річний підліток покінчив життя самогубством через сварку з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі п'яна вчителька зробила страшне з семикласником: закрилася в спортзалі і…

Також Знай.uа писав, що під багатоповерхівкою раптово натрапили на розпластане тіло молодого юнака: стрибнув з величезної висоти.