В соцмережах почала розлітатися світлина, на якій зображені дивні кола на землі у парку Юність. Тепер сюди зїжджаються науковці зі всієї країни, аби з'ясувати, що це - природне явище чи сигнал від позаземних істот.

"Це місце, де зараз стоїть Харків, воно колись було трикутним. Як кратером, своєрідним, кратером вулкану. І ця точка на планеті Земля – унікальна", - каже академік НАН України Нікола Мох телеканалу Simon, - "Оці три найголовніші, які приведуть до тих процесів, що Земля поступово обледеніє й почнеться спочатку цикл: із цих маленьких, мікроскопічних мікробів, і так далі, і так далі. І знову буде зароджуватися нове життя. Яке воно буде – те цікаво, я цього не знаю".

В свою чергу співробітник NASA Станіслав Захаров спростовує цю теорію. Чоловік упевнений: подібні відбитки могли залишити лише мешканці позаземних цивілізацій.

"Це знімки з космічної станції. І тут видно, що як раз над Харковом в цей час пролітає непізнаний літаючий об'єкт. Швидше за все, вони втомилися. Вони летіли і, як далекобійники, знаєте, буває зупиняються десь там на трасі і сплять. Швидше за все, це так звана док-станція для тарілок", - стверджує Захаров.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Водночас, обидва експерти впевнені, що поява загадкових кіл – гарний знак для Харкова. Та є ще одна версія появи загадкових міток, кажуть у міськраді. Це проста розмітка для встановлення дитячого майданчика, тож чекати якогось лиха від дивних візерунків містянам не варто.