Чотири дні нескінченних спроб і старань - і під Харковом врятували хвостатого малюка, який застряг на замерзлому водосховищі.

Група "Порятунок тварин" на своїй сторінці в Facebook розповіла, що кожен день збільшувався ризик, що пес опиниться під водою.

31 березня з'ясувалося, що собака, яка застрягла на льоду на водосховищі, живе з рибалками. Вони її підгодовують, вона скрізь з ними ходить. Але цього разу рибалки пішли, почалася відлига, і "хвостик" опинився в пастці на великій крижині.

"За допомогою моторного човна нам вдалося "відрізати" крижину з собакою від основної частини водосховища. Але у собаки була як і раніше велика площа для пересування. Щоб не дати їй можливості вислизнути, почали звужувати радіус крижини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Собака злякалася і від безвиході перший раз пірнула у воду. Побачивши, що ми наближаємося, повернулася на маленьку крижину і побігла в очерет. Тут пішов у наступ дайвер Олександр. Він дістався до очерету і зумів з води схопити собаку. Через пару хвилин перелякана, мокра Емма (так ми її назвали) сиділа в човні і бігти вже було нікуди.

Емму забрали з собою до Харкова під спостереження. Вона поки ще не довіряє людям, буде адаптуватися на домашній перетримці. Величезна подяка всім за допомогу і підтримку!",- йдеться в публікації.