У Сумах хвостатий активіст взявся за очищення річок від сміття, викинутого відпочиваючими.

Пост про чотирилапого помічника з'явився на Instagram-спільноти "kharkiv_1654"

"Люди, ця собака - мій герой. Йшла повз берегом, такого не зустрічала, щоб за "свинями", собака з річки сміття прибирала. Я не знаю чия вона, але за господарів дуже рада, що прихистили у себе. Собака живе десь у приватному секторі на Заливній", - написала очевидиця Юлія Силка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Дівчина зафіксувала на фото, як пес, забирається у воду і звідти дістає пластикові пляшки, пакетики з-під чіпсів, йогуртів і т.д. і виносить на берег. Далі вже власник собаки збирає сміття в пакет і виносить на смітник", - йдеться в публікації.

Тим часом мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Сфотографувати тварин чоловік зміг 3 січня, проте точну локацію він не вказав, щоб на їх слід не змогли вийти браконьєри.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш. Чотири Лебеді оселилися цього року в річці Уж. Гуляючи по головній набережній міста можна спуститися до річки і побачити впритул білих птахів.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.