В Ізюмі Харківської області почалися пошуки 83-річного Івана Удовиченка: востаннє чоловіка бачили у вівторок, 30 березня.

Як повідомили в пошуковому загоні "Мілена", харків'янин вийшов з відділення пошти і не прийшов додому. Де він може перебувати зараз, рідні не уявляють.

Особливі прикмети: зріст близько 160 см, статура середня, карі очі, сиве, коротке волосся. На момент зникнення був одягнений у демісізонну чорну куртку, радянську шапку-вушанку, сірі спортивні штани, чорні зимові черевики. При собі мав паспорт і телефон. У чоловіка є проблеми з пам'яттю.

Стало відомо, що у Львові знайдено мертвою молоду дівчину, яка до того перебувала у розшуку. Варто зазначити, що Косенок Дарія Андріївна зникла у понеділок, 29 березня. Дівчина 2002 року народження вийшла з гуртожитку на вулиці Медової Печери, 36, в якому проживала.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.