У четвер, 1 квітня, практично по всій Україні варто очікувати аномально-теплу погоду. Тільки в західних і місцями північних областях можливий дощ.
Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбуці.
У більшості областей України в четвер, 1 квітня, очікується 15-20 градусів тепла. На Сумщині, Черкащині та Одещині буде свіжіше: +11-15 градусів вище 0.
Також прохолода може застати і прибережні морські зони, де ще холодні моря підкачують більш низькі градуси.
Вітер буде дути з південного заходу, невеликий або помірний.
Дощі варто очікувати в західних і місцями північних областях. На інших територіях України - без істотних опадів.
У західні області можуть прийти перші в цьому році грози.
У Києві 1 квітня буде мало не літо - вдень температура підніметься до +17-19 градусів. Вітер з південного заходу. Опади не передбачаються, на відміну від п'ятниці.
"2-го квітня холодний атмосферний принесе в Україну більше дощів, температура повітря почне поступово знижуватися, спочатку на Заході і Півночі, а на вихідних похолодає в більшості областей України",- попередила Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.иа, синоптик Наталка Діденко попередила про " тепловий вибух "у квітні:"сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.иа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще