У Харкові в одному з магазинів мережі "Єва" покупцям продають знижковий товар дорожче звичайної ціни.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Чорний список"

Як повідомив автор поста, в магазині "Єва", який знаходиться на станції метро "Наукова" знижка на гель для вмивання стала на 10 гривень дорожче, ніж до акції: було 84,90 стало 94,90 грн.

Можливо, злий жарт зіграв людський фактор і продавці випадково надрукували не той цінник.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Така собі акції в #Єва на ст. м. "Наукова". Акційна ціна - 94.90 грн, Ціна звичайна - 84.90 грн", - йдеться в повідомленні.

"Теж мені новина) Люди там там упахуються, в цих маркетах, людський фактор ніхто не відміняв, ну, переплутали ціни", "Ну сплутали місцями трохи. Ціна без знижки 94.90, зі знижкою 84.90", " так тут всі такі новини. Тупить програма, а не люди", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, під Києвом у Вишневому, покупець знайшов енергетичний напій по знижці, однак, на касі виявилося, що акція залишилася тільки на ціннику.

Він відразу вирішив придбати якомога більше, і виявилося, що знижка в розмірі двох гривень недійсна. Це обурило покупця, і він вирішив повідомити про це в мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці ошелешені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянин показав, як супермаркети наживаються на "знижках": кожен потрапляв на цей гачок

Також «Знай.иа " писав, що Українці влаштували люту тисняву за "одяг з Європи": хапали, немов Востаннє