Відомий український співак, музикант, автор пісень, а також учасник групи "5'Nizza" Сергій Бабкін обожнює радувати своїх шанувальників новими і яскравими фото і відео в соціальних мережах.

Цього разу артист показав душевний домашній концерт у виконанні себе і шоумена Юрія Ткача.

Так, Бабкін приїхав в гості до свого друга і його сім'ї, де в один момент артистам захотілося влаштувати "кухонний" концерт і заспівати такі хіти групи "5'Nizza", як "Ти кидав" і "Солдат".

"5nizza. Перезавантаження🤣 продовження у @yuriy_tkach",- підписав відео Бабкін.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники залишилися в захваті від виступу знаменитостей:

"Серьога дякую тобі за молодість!!!! Твої пісні це шедевр був, є і буде завжди! ❤ ️ 🔥 🙌 ", "Кайф, спасибі, посміхнули", " make 5nizza Great Again!🔥 ", "Юрчик Крут!! Бабкін, бери його в групу!", "Разом-ви🔥", " це прекрасно😂 😍", "неймовірно 👏 👏 👏 таке задоволення отримала ! Згадала як слухала її ще з mp3 плеєра на 128 мб", " це так душевно, і круто🔥", " це просто хлопці розрив мозку молодці!", "Крутяк🤘запалили так запалили!🔥Браво".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "як утримати?"

Як повідомляє портал «Знай.иа»Сніжана Бабкіна відверто заговорила про зради Сергія: "більше ста жінок"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції.