У програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» політик Михайло Добкін розповів про своє єврейське походження по лінії батька, та осетинське – по лінії матері

«Я народився в родині, де по одній лінії були православні, по іншій лінії, по лінії батька, всі були євреї», - розповідає гість програми. Але він додає, що євреї в його родині не були релігійними, отож, такі обов’язкові для цього народу обряди, як обрізання, йому не загрожували.

Добкін також згадує, як проходило його хрещення: оскільки батьки із цим не поспішали, він самостійно вирішив зробити цей крок у 15 років. Політик навіть ділиться такими деталями, що це відбувалося потайки від бабці з боку тата.

З іншого боку, історія родини по лінії матері у нього теж цікава. Зокрема, прадід, якого Добкіну пощастило застати ще живим у дитинстві, осетин з походження. 1912 року він, будучи ще юнаком, переїхав з села з-під Беслана, де зараз і надалі живуть далекі родичі політика, до України. «По дорозі десь вкрав мою прабабусю, яка йому народила багато дітей... І він, прадід мій, прийняв хрещення», - розповідає він.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Добкін висловився проти гендерної рівності в політиці.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Макаренко пояснив, чому в Україні дірка в бюджеті.