У програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» колишній мер Харкова та депутат Верховної Ради України VIII скликання Михайло Добкін розповів про смерть Кернеса, його лікування та прогнози медиків.

У своєму інтерв’ю політик торкнувся теми смерті Геннадія Кернеса. Добкін згадує, що ще до німецької клініки «Шаріте» той лікувався й у лікарнях Харкова, міста, мером якого був.

Добкін стверджує, що був ознайомлений зі станом здоров’я Кернеса дуже добре, він спілкувався з різними медиками, до яких мав довіру, навіть якщо конкретно вони не займалися лікуванням покійного сьогодні мера Харкова. Його стан був важким, а, якщо ще й згадати поранення та попередні операції, то й зовсім невтішним. "Говорили: "Ну, можна вилікуватися, але, якщо це станеться, – це буде диво", - згадує Добкін.

Водночас Добкін також радив дружині покійного сьогодні звернутися до австрійської клініки і навіть дав її контакти. Тим не менш, обрали «Шаріте». Але, як він зізнається, вже не було віри, що Кернес повернеться. «А якщо повернеться, то вже не в змозі управляти містом», - підсумовує він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Василець розповів про санкції проти олігархів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Добкін назвав Велике будівництво генеральним прибиранням.