Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників різними фото і відео з життя в соціальних мережах.

Днями красуня презентувала довгоочікувану пісню українською мовою "Міріада". А зараз красуня ділиться бекстейджем зі зйомок кліпу, тим самим підігріваючи інтерес публіки до своєї музичної новинки.

Так, ранок понеділка знаменитість вирішила почати з танців, де показала численним фанатам танець з майбутнього кліпу але нову пісню. Аліна танцювала в спокусливому вбранні під східні мотиви свого треку "Міріада" в оточенні дівчаток з шоу-балету.

"Починаємо ранок з танців, адже це понеділок і треба максимально підіймати собі настрій на весь тиждень.

🖤 Ти мої крила,

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

🖤 моя зрадлива вада
🖤 з тобою кохання міріада
🖤 солодка дика ламбада",- написала Аліна.

"Та Ви справжній танцюрист, круто Аліна", "ну, я особисто пішла вчити цей уривок", " Вау як красиво. Молодець!", "Шахиризада", "шикарна", " дуже круто!!Чи не важко в такому корсеті танцювати?!",- захоплювалися в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями:"тепер вам зізнаюся". Красуня нагадала численним шанувальникам про свято Прощеної неділі 14 березня, присвятивши аудиторії зворушливий вірш, який опублікувала під фірмовим хештегом #стихиалинкиблондинки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу вилила українцям душу, збирала 2 роки:"зачепило і вплинуло на мене". 12 березня, вийшов новий альбом співачки, в якому Аліні вдалося зібрати всі свої свіжі хіти за останні два роки.

Також «Знай.иа " писав, що Аліна Гросу розповіла, як змінилося її ставлення до Олі Полякової після "Маски": "крім бджілки". Під час відвертого інтерв'ю з ведучими програми "Ранок з Україною" популярна українська співачка і актриса розповіла, з якими складнощами зіткнулася в шоу "Маска" і як змінилося її ставлення до зоряного детективу Олі Полякової після коментарів зірки.