У Харківській області жінка народила дитину в покинутому туалеті на залізничному вокзалі і викинула в яму.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Так, стало відомо, що в суботу, 27 березня близько 06:48 місцева мешканка повідомила в поліцію про те, що в ямі громадського туалету на залізничній станції в селищі Панютине плаче дитина. На вказане місце одразу ж виїхали правоохоронці.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Рятувальники ДСНС одразу ж витягли немовля з ями. Дитину була загорнута в целофановий пакет. Стан здоров'я новонародженого хлопчика важкий, його доставили в реанімаційне відділення районної лікарні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поліцейські встановили особу матері хлопчика. Жінці 41 рік. У неї є чоловік і четверо дітей. Зараз вона також знаходиться в лікарні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві горе-мати морила голодом 6-річну дитину: "сусіди почули моторошні крики"

Як повідомляв портал "Знай.uа" , українець отримав інвалідність через лікарську помилку: "випадково вирізали око"

Також "Знай.uа" писав, що маленька харків'янка ледь не позбулася пальців у школі, вчителі відмахнулися - " переживе"