У Харкові невідомий чоловік у парку відловлює білочок. Про це пишуть небайдужі місцеві жителі у спільноті «ХС. Харків" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, в одному з міських парків чоловік з великою картатою сумкою відловлює білочок для невідомих цілей.

"Здрастуйте. Цей тип в парку Артема відловлює білок. Раніше можна було спокійно з дітворою з ручки годувати. А зараз, крім того, що вони вже полохливі, так ще й залишилося дві-три білочки всього», - пишуть стривожені місцеві жителі.

Фото: ХС. Харків
Фото: ХС. Харків

Фото: ХС. Харків
Фото: ХС. Харків

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото: ХС. Харків
Фото: ХС. Харків

"Треба дати йому люлей!", "Чому поліцію не викликали?", "Навіщо відловлює?",- дивуються городяни.

"Його посадити в клітку», «Ну так відловіть його», - обурюються харків'яни в коментарях.

Нагадавши, у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати: врятував таксист-супермен. Зазначається, що жінка переходила дорогу на нерегульованому переході біля станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Як повідомляв портал " Знай.ua", у Португалії загинула пара молодих українців: мріяли про весілля, а знайшли смерть. ДТП сталося 18 березня близько 14:25 в регіоні Алкобаса на муніципальній дорозі між Патаясом і промисловою зоною Казаль-да-Арея.

Також " Знай.ua " писав, що в Одесі сталася містична аварія-двічі за рік в одне місце. Автомобіль врізався в підземний перехід. Рік тому на цьому ж місці сталася аналогічна аварія.