Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах.

Цього разу політик вирішив висміяти заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, коли він виступав в ефірі передачі "Право на владу" поруч з змальованими дверима з Офісу президента.

Як стало відомо, на передачу "Право на владу" зОофісу президента принесли розмальовані двері з розбитим склом. Ведуча назвала їх "атрибутом суботніх протестів". Участь у передачі, зокрема, брав і заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Аукціон сучасного мистецтва. Лот #6
"Стулка дверей Овертона". Автор не знайдений. Ціна: договірна",- підписав фото Добкін.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Теж дивимося 😂", "100%🔥🔥🔥😂😂😂 вищий бал гумору!", "Чи не Антоніна це годиною...", "Михалил Маркович, слова підібрані, однозначно здорово 👏але, не псуйте ви свою сторінку з вашим іміджем 🔥, ось такими ось картинами з такими пасажирами", "це топ😂", "головне номер лота "правильний")", "відмінний гумор, і точний персонаж", "оцінюю в 2 млн", "Антоха подхуднул😂 невже не дають більше тарілки облизувати", "починав дивитися, але цю хе*ню в вуха лити не хочу, а Алла Мазур, куди вона лізе? Смішно", " який лот, Михайло Маркович?На ці пики безкоштовно нудить вже дивитися!",- коментували підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін прикрасив Харків "закривавленим" обличчям: "оновили нудного"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скандальний Добкін обклав опонента матами через жінок: "воно тупе"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін обкурив харків'ян і заговорив про вибори: "трохи Черчілль"