В Ізмаїлі, що на Одещині, п'яний чоловік ходив по вулиці із шумовим пістолетом, перезаряджав його та цілився у перехожих. Не на жарт перелякавшись, люди викликали поліцію.

Зловмисника поліцейські доправили до райвідділу, де той пояснив: ходив до знайомої по вино, але жінка алкогольний напій йому не дала, що його й роздратувало. Слова дебошира переповіли у пресслужбі поліції Одеської поліції.

"Під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили правопорушнику про підозру за ч.1 ст.129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. З підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості. Згідно з санкцією статті, чоловіку загрожує покарання арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві банда малоліток" пресувала "12-річного школяра на очах у перехожих:" тобі все одно п * зда"

Як повідомляє портал Знай.ua Синій киянин влаштував ДТП і вразив нахабством: "може я*ца показати?"

Також Знай.ua писав, що Київський "Буфет" поїть гостей паленим алкоголем: навколо тіла, поліція безсила.