Відома українська співачка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, або Королева ночі активно веде свій профіль Instagram, де за її життям стежать 2,5 мільйона відданих фанатів.

Цього разу знаменитість вирішила поділитися новою гарячою фотосесією на березі моря, куди красуня вирушила відпочивати разом з двома доньками - Машею і Алісою.

Так, на нових кадрах співачка позує в золотому купальнику, який дає можливість добре розглянути шикарну фігуру Полякової.

"Ну коротше поїхали) 1234? П'ята здалася занадто, навіть мені)",- написала Полякова.

Ольга Полякова, фото: Instagram
Ольга Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ольга Полякова, фото: Instagram
Ольга Полякова, фото: Instagram

Ольга Полякова, фото: Instagram
Ольга Полякова, фото: Instagram

Ольга Полякова, фото: Instagram
Ольга Полякова, фото: Instagram

"4 сама любов","знімайте труси Олю", "1-перебір з фотошопом..", "Красива дуже.але коли постійно і багато починає нудити" ," найкрасивіша фігура в Україні", "якби при народженні можна було вибирати зовнішність, то я б однозначно вибрала Олю Полякову, як еталон", "Давай п'яту)))", "живіт відфотошопила, аж море пішло, попливло", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова зробила 9-річній доньці те, що можна тільки дорослим. Артистка вирішила показати, як фарбується її 9-річна дочка Аліса. На коротких роликах в Stories Instagram вона намалювала дівчинці стрілку і підкреслила тушшю.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Оля Полякова назвала свої головні життєві принципи:"50 років – це нові 30". 37-річна знаменитість дала інтерв'ю для Viva! Україна, з якого виділили найкращі цитати про сексизм, впевненість у собі, амбіції, ранній шлюб та багато іншого.

Також «Знай.иа " писав, що 16-річна дочка Олі Полякової потрапила в лікарню: зіткнулася з небезпечною недугою. Нещодавно 16 - річна красуня повідомила численним шанувальникам в сторіс неприємні новини-ще 2 березня вона відсвяткувала день народження, а вже в середу, 10 березня, дівчину терміново госпіталізували в одну з приватних лікарень Києва.