У Харкові, вчора ввечері, 25 березня, в цетрі сталася масова бійка.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Х. Х."

За словами очевидців, підлітки влаштували дебош на площі Поезії. На кадрах з місця подій видно, що б'ються близько 20 людей, деякі лежать на землі, їх б'ють ногами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Свідки події викликали поліцію.

"Прямо зараз на поезії — масова пи**илка почалася! Відразу викликали поліцію, вона проїхала повз і навіть не зупинилася", - йдеться в повідомленні.

Офіційна інформація уточнюється.

"Вони бояться, що б і їм не наваляли", "Природний відбір, де перемагає найслабший", "ось це та завтра рево по акції в атб", " блін, і це Харків...", "Лежачих не бити!", "У центрі з 90-х постійно таке було як теплішати починало, нічого нового, раніше просто знімати нема на що було", "Там так завжди з четверга до неділі , але такого я давно не бачив, там труться малолітки неформали і ще хз хто на поезії)", " коли цей гадюшник почнуть розганяти? Там ментів взагалі немає? Вони ж смітять і с*уть на стіни вічно, **аний в рот. Центр міста, б*ять", "ну так були ментами поганими такі і є простіше безмасочников щемити, респект ментам", " у дев'яностих таке було. І не тільки в 90-ті. було в 70-ті і набагато гірше, і в 60-ті і в 80 - ті", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин без штанів прогулявся центром міста: "провітрює?". У Харкові на проспекті Науки помітили чоловіка, який ходив по вулиці в напівспущених штанях.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Городяни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов вирішив переплюнути Кернеса на льоду. У Харкові в парку Машинобудівників побудують льодову арену на 2500 місць, яка розміститься на площі 4,3 гектара.