Відомий український боксер Денис Берінчик опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, спортсмен поділився новим селфі з Олександром Усиком і повідомив, що тепер буде битися на голих кулаках і тому відкритий до пропозицій і переговорів.

За словами Берінчика, його чекає новий етап в житті і нова "велика дорога" в спорті.

"От не думав, що для того, що б отримати бої в проф боксі, потрібно було оголосити що буду битися на голих кулаках!!! Пропозиції сипляться з усіх боків, навіть від туди від куди і не думав. Спасибі всім близьким, хто допомагає і хто хоче що б я проводив топові бої!!! Я був, є і буду воїном і бійцем!!! Я впевнений, що зараз починається новий шлях моєї долі, нова велика дорога!!! Я відкритий до пропозицій і переговорів. Але переваги будуть тільки тих пропозицій, які допомагали мені аналізувати мої близькі. Думайте самі, вирішуйте самі... Всім бокс",- написав спортсмен.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Удачі! Віримо, що найголовніші твої бої ще попереду", "Берек - Красава! Тільки вперед", " не зіскакуй з бою з лобовим. Це супер бій... після нього будуть більше пропонувати"," кращий панчер на сучасному рингу", " Успіхів тобі, чемпіон!", "Невже дочекаюся краси і справжніх веселощів!", "Красава, так тримати", - писали в коментарях підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Боксер Берінчик розбурхав мережу після смерті Кернеса: "це не доречно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бій Берінчик-Санчес: український чемпіон з легкістю захистив титул, кращі моменти поєдинку

Також «Знай.иа " писав, що Терехов відібрав у Берінчика боксерські рукавички: "Харків у надійних руках"