Під Харковом медики "швидкої" не могли доїхати на виклик до хворого. Чоловіка 2 кілометри до карети "швидкої допомоги" несли рятувальники на ношах.

Про це передає ТСН.

В одному з сіл у Харківській області медики поспішали на виклик до 57-річного чоловіка з підозрою на інсульт. Але службовий автомобіль застряг на бездоріжжі в багнюці.

На допомогу викликали бійців ДСНС. Четверо рятувальників пішки попрямували до будинку хворого. Його до медиків довелося нести на ношах 2 кілометри.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, фельдшеру швидкої допомоги Степану Вознюку довелося нести пацієнта на спині більше двох кілометрів через снігові замети.

У 47-річного пацієнта почалися судоми на тлі ДЦП. На виклик виїхала фельдшерська бригада Тучинського пункту постійного базування Центру екстреної медичної допомоги. Однак на перешкоді стали сильні снігові замети. Через це карета швидкої допомоги не могла проїхати за вказаною адресою.

Фельдшер швидкої допомоги Степан Вознюк не розгубився і відправився до пацієнта пішки.Після огляду та надання необхідної допомоги, медик прийняв рішення про госпіталізацію і мужньо ніс пацієнта 2 км на спині до карети швидкої допомоги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем автобус намертво застряг у заметі: півсотні людей у сніговому полоні. у Тернопільській області рятувальники витягли автобус, який з'їхав з дороги. У салоні перебувало в цей момент 50 осіб.

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Хмельниччині швидка, яка застрягла в снігах, ледь не стала вбивцею хворої дитини. Автомобіль медиків не встиг доїхати на виклик і застряг у снігу, тому дитину до лікарів довелося везти рятувальникам.

Також «Знай.иа " писав, що Українську медицину показали "брудним" кадром з Хмельниччини: швидка в болоті і медики з лопатами. У болоті застрягла карета швидкої допомоги, яка відправлялася на виклик до пацієнта. Медики не розгубилися, і викликали рятувальників.