5-річний Міша відчайдушно бореться за своє життя в клініці для онкохворих в Туреччині. Лікарі виявили у дитини злоякісну пухлину мозку.

Про це розповіли у випуску ТСН.

Хлопчик вже пройшов променеву і хіміотерапію, але тепер у сім'ї закінчилися гроші. Зараз рідні Михайлика потребують допомоги небайдужих. Для завершення лікування потрібно 60 тисяч євро.

Ще пів року тому 5-річний малюк був життєрадісною дитиною, але одного разу потрапив до лікарні з нездужанням, де медики виявили неоперабельну пухлину мозку.

Напівсвідомого Мішу намагалися врятувати в Києві, де хлопчикові робили хімію і променеву терапію. Згодом дитину прооперували в Ужгороді. Але хлопчикові знову стало погано.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі Михайлика намагалися врятувати в Дніпрі, куди його доставили вже в стані коми.

"Внутрішньочерепний тиск був настільки великий, що стан Михайла був критичним", - пояснює Володимир Агафонов, завідувач відділенням нейрохірургії Дніпропетровської обласної дитячої лікарні.

Після стабілізації стану дитини його госпіталізували до Туреччини. Там медики виявили, що через ускладнення у малюка пішли вже метастази в хребті. Зараз після двох курсів хіміотерапії стан Михайлика трохи покращився.

"Коли ми сюди приїхали він навіть пальчики зігнути не міг, то зараз кисть вже вільна. Може дати мені ручку, коли я прошу. Метастази зменшилися. Гідроцефалія теж почала йти"— - розповідає мама Михайлика.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168 7453 2191 3284
Монобанк: 5375 4141 0496 0686
Одержувач: Гудко Антон Миколайович (батько Міші)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Недоношеному колі поставили страшний діагноз, страждає мозок: "Врятуйте янголятка!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Крихітна Полінка народилася з ураженим мозком, потрібна операція: "Врятуйте наш квіточку!"

Також «Знай.иа " писав, що Безжальний рак прикував маленького Ярослава до ліжка, батьки в розпачі: біль і надія в дитячих оченятах