23 березня, у Харкові помер відомий фотограф-портретист Юрій Лео. Його життя забрав коронавірус.

Про це написали друзі фотографа на його сторінці у Фейсбуці.

Повідомляється, що Лео перебував на лікуванні в 22-й клініці Харкова. Врятувати його, на жаль, не вдалося.

"Вірус зжер його за 5 днів". Причому ще вчора смерті стан Юри був " середньої тяжкості, уражені легені",- розповіло джерело.

"Спочивай з миром, наш дорогий друже Юра! Ти назавжди залишишся в нашій пам'яті, ти дуже класний, добрий! Ми тебе дуже любимо, і нам тебе буде дуже не вистачати, ти найкращий!!!" - пишуть у соцмережі друзі Лео.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фотографа поховали вчора, 24 березня, на новому кладовищі в Дергачах.

Нагадаємо, 19 березня, помер відомий фронтовий волонтер і дитячий стоматолог з міста Ірпеня Юрій Юрасюк. Помер чоловік у госпіталі курортного міста Шарм-ель-Шейха в Єгипті від наслідків коронавірусу.

Юрій разом з дружиною і двома дочками поїхав на відпочинок на початку березня. На третій день йому стало погано і почався сильний кашель, проблеми з диханням. Чоловіка терміново госпіталізували в лікарню з діагнозом "пневмонія", де його підключили до апарату ШВЛ. У підсумку у волонтера підтвердили коронавірус.

Нагадаємо, що коронавірус обірвав життя митрополита Пцу Антонія: був поцілований Богом

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Тернопільщині раптово померла шкільна вчителька: діти з радістю бігли на її уроки

Також, "Знай.иа" писав, що коронавірус обірвав життя молодої виховательки з Прикарпаття: була для дітей другою мамою