Терехов наказав голові Департаменту контролю Артикуленко в терміновому порядку демонтувати 50 рекламних білбордів з Добкіним.

Інформацію про це розмістили в телеграм-каналі "Мій Харків (My Kharkiv)".

Повідомляється, що секретар міськради Ігор Терехов вирішив піти війною на рекламників, які розмістили білборди з Михайлом Добкіним у Харкові. Нібито, таки чином, чиновник веде боротьбу з незаконно розміщеною рекламою в місті.

Зараз під демонтаж потрапили 50 білбордів з Добкіним.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Терехов вирішив піти війною на рекламників, які розмістили рекламу Михайла Добкіна в Харкові. Голові Департаменту контролю Артикуленко в терміновому порядку доручено почати демонтаж рекламних конструкцій під виглядом боротьби з незаконно розміщеною рекламою в місті.
За інформацією джерела в міськраді, вчора Артикуленко доповідав ситуацію по зовнішній рекламі Добкіна. У підсумку Терехов поставив завдання демонтувати під будь-яким приводом 50 конструкцій з рекламою Добкіна",- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін обкурив харків'ян і заговорив про вибори: "трохи Черчілль".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін прикрасив Харків "закривавленим" обличчям:"оновили нудного". Невідомі облили червоною фарбою рекламні борди Михайла Добкіна.

Також «Знай.иа " писав, що Скандальний Добкін обклав опонента матами через жінок:"воно тупе". Михайло Добкін і Борислав Береза, влаштували матірний "махач" в прямому ефірі через тему сексизму.