У Харкові декомунізували пиво місцевого виробництва.

Про це заявили активісти в телеграм-каналі "Декомунізація. Україна".

Харківська пивоварня "Тандем" прибрала зі своєї продукції знак якості СРСР.

На опублікованій фотографії видно, що тепер замість радянського символу на етикетці зображений дещо інший знак, а замість "СРСР" на ньому написано "Quality Standart".

фото: "Декомунізація.Україна"
фото: "Декомунізація.Україна"

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Харківське пиво з написом "СРСР" таки провело ребрендинг", - йдеться у підписі до фото.

До цього активісти написали звернення до Українського інституту національної пам'яті, щоб той пояснив пивоварні протизаконність таких дій. Чи пов'язувалася установа з виробниками пива невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Вінниці заклад Darkside Sushi Hub вирішив покреативити, щоб привернути увагу клієнтів. І у команди вийшло, правда, не так, як планувалося. Так, тут придумали нову назву для страви: рол "Сталін".

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові в центрі міста місцеві жителі помітили чоловіка, який розгулював у футболці із зображенням комуністичного символу. Очевидці викликали на місце події правоохоронців.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві Батьківщина-Мати і міст Патона опинилися під ударом - ви не впізнаєте візитки столиці. Повідомляється, що в українській столиці в питанні про декомунізацію згадали Батьківщину-Матір, міст Патона, а також пам'ятник Щорса. Там будуть поступово позбавлятися від радянської символіки.