За вікном - кінець березня, рідкісні пориви морозу поступаються сонячному теплу і сонцю. Поки більшість вже думає про теплий Великдень і травневі свята, в Харкові знайшлися ті, хто не захотів відпускати зиму.

Двоє чоловіків на Журавлівці вирішили випробувати долю і перевірити міцність льоду в кінці першого весняного місяця, коли біля берега льоду вже в принципі немає. Відео, зроблене очевидцем, публікує Telegram-канал "ХС|Харків".

"На Журі безсмертні рибалки випробовують долю на міцність. До слова, поруч з берегом вже немає льоду зовсім",- йдеться в публікації.

Нагадаємо, раніше Киянин прив'язав дітей до машини і дав газу: "Троєщинські каруселі - вони такі". У Києві водій прив'язав дітей на санках до машини і катав їх по майданчику.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" Тернополяни влаштували небезпечну вечірку на тонкому льоду - Риболовля дорожча за життя. Крихкий лід абсолютно не лякає рибалок. Десятки їх зібралися на місцевій водоймі в Тернополі.

Також "Знай.uа" писав, що У Хмельницькому батьки переплутали дитину з санками: прив'язали мотузку і тягли по снігу.