Відомий український співак, музикант, автор пісень, а також учасник групи "5'Nizza" Сергій Бабкін обожнює радувати своїх шанувальників новими і яскравими фото і відео в соціальних мережах.

Цього разу артист вирішив поміркувати про те, що всі люди в житті - актори. Незалежно - це артист на сцені, або звичайна людина. Всі завжди грають свою роль.

На думку Сергія, "налюдях" всі поводяться далеко не так, як, коли їх ніхто не бачить. А щирими, відкритими і чесними люди бувають тільки лише наодинці з собою.

"З самого раннього дитинства, скільки себе пам'ятаю, любив кривлятися. Що по науковому означає "лицедійство". Про це я дізнався пізніше. Я дійсно вважаю, що всі класні Актори театру і кіно - професійні обманщики і Ілюзіоністи найвищого рівня.
І це не брехня. Тому як вони "проживають", по-справжньому пропускаючи через себе, всі переживання, весь спектр почуттів свого героя, роблячи їх своїми на певний етап часу.
Хоча ні, далеко не всі. Таких мало. Я зустрічав на своєму шляху і працював з такими акторами, які, на мій жаль, відверто брехали зі сцени. Абсолютно не включаючись і не витрачаючись внутрішньо. Тобто діяло тільки тіло, а душа була десь в іншому місці.
До чого я веду? А ось до чого.
В основі своїй, як кажуть «налюдях» (наголос на «а»), всі поводяться далеко не так, як, коли їх ніхто не бачить, наприклад вдома. Тобто, грубо кажучи, перебуваючи в соціумі, вони відверто брешуть.
А щирими, відкритими і чесними вони бувають тільки лише наодинці з собою.
На що це схоже? Абсолютно вірно!
На дуже поганий театр або на дуже хорошу в'язницю.
Від щирого серця бажаю вам якнайшвидшого звільнення!",- написав у пості Сергій.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "як утримати?"

Як повідомляє портал «Знай.иа»Сніжана Бабкіна відверто заговорила про зради Сергія: "більше ста жінок"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції.