У Харкові двоє чоловіків чинили наруги над могилами заради фінансової вигоди.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Повідомляється, що інформація про викрадення металевих огорож на кладовищі в Покотилівці почала надходити від родичів в лютому.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів і в підсумку знайшли грабіжників, які виявилися місцевими безробітними 43 і 50-ти років. Один з чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зловмисники виявилися причетні до трьох фактів наруги над могилами. Викрадений метал чоловіки здавали в пункт прийому, де отримували гроші, які витрачали на власні потреби.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років",- повідомили у відомстві.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті банда малоліток влаштувала "вечірку" на кладовищі-громили хрести і плювали на могили

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Прикарпатті вандали осквернили могилу героя АТО, соцмережі люто: "відправити на передову, де загинув мій син"

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом дітки влаштували алкопаті на могилі односельця: "було нудно"