Багатодітна мама і дружина відомого українського артиста Сергія Бабкіна Сніжана активно веде сторінки в соцмережах. Наприклад у своєму Instagram, де на неї підписано близько 200 тисяч підписників, вона ділитися яскравими фото, подробицями з особистого життя або ж корисними порадами.

Нещодавно Сніжана і Сергій Бабкіни дали відверте інтерв'ю для "ЖВЛ", в якому пара вперше зізналася про один дуже важкий період їхнього подружнього життя, коли стало відомо про численні зради Сергія, які тривали протягом трьох років.

Але життя триває і важкий період в сім'я залишився позаду. А зараз Сніжана за допомогою своїх авторських марафонів активно допомагає сотням жінок полюбити себе і побудувати гармонійні і міцні відносини з улюбленими чоловіками.

Так, нещодавно стартував марафон "Люби його Ѕнежно", де за місяць жінки чекає повна трансформація себе, свого життя і відносин з коханим чоловіком.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

А поки красуня натхненна приходом весни знялася в новій фотосесії, де постала в ніжній сукні з квітковим принтом.

"Режим ВЕСНА вкл!🌸 "- підписала відео Сніжана.

"Яка квіточка красива", " Моя кучерява квіткова !", "Як можна було зраджувати такій жінці?", "Вам дуже йде цей режим", "Дуже гарна, весняна"," Снєжка як завжди супер🔥 🔥 🔥", - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "як утримати?"

Як повідомляє портал «Знай.иа»Сніжана Бабкіна відверто заговорила про зради Сергія: "більше ста жінок"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції.