Через різке збільшення хворих на коронавірус в Харківській області посилюють карантин. Нові обмеження вже вступили в силу.

На сайті Харківської ОДА йдеться, школи вже перейшли на дистанційне навчання, крім початкових класів. Установи спецосвіти продовжують працювати в звичайному режимі, але з дотриманням санітарних і протиепідемічних заходів. Училища, технікуми та вузи отримали рекомендації про перехід на дистанційку.

Нові обмеження в Харківській області:

  • забороняється проведення масових заходів (спортивних, культурних, розважальних, соціальних, релігійних, наукових, освітніх та інших) за участю більше 1 людини на 4 квадратних метрів площі будівлі або відкритої території;
  • забороняється заповнювати зали, де проходять такі заходи, більш ніж на половину;
  • забороняється прийом відвідувачів у кінотеатрах та інших закладах культури з наповненням понад 50% місць;
  • Забороняється Діяльність спортивних залів і фітнес-центрів, які не забезпечують можливість розміщення 1 людини на 10 квадратних метрів басейнів - більше 4 людини на одній доріжці для індивідуальних занять або 6 - для групових.

Тим часом у Києві запроваджують черговий локдаун із більш суворими обмеженнями. Нові правила почнуть діяти з півночі 20 березня і до 9 квітня включно. Зазначається, що останній день, коли будуть працювати торговельні центри, ресторани, музеї та кінотеатри - це п'ятниця, 19 березня.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.ua , українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.