Харків'яни не задоволені ремонтом під'їздів. Про це повідомили на порталі медіа групи "Об'єктив".

Виконуючий обов'язки мера Харкова Ігор Терехов, під час засідання виконавчого комітету розкритикував комунальників за неякісний ремонт під'їздів.

"Ремонти під'їздів виконуються зі швидкістю равлика" - сказав Ігор Терехов.

Ігор Терехов, кадр з репортажу телеканалу Simon: YouTube
Ігор Терехов, кадр з репортажу телеканалу Simon: YouTube
Ігор Терехов, кадр з репортажу телеканалу Simon: YouTube

Терехов зазначив, що крім повільної швидкості ремонтів вони виконуються неякісно. Глава Харкова самостійно пройшовся по домівках і оглянув місця ремонту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"10 днів тому прийшли, всі розворотили, нічого людям не обклеїли, жодні двері, жоден дзвінок, нанесли побілку, незрозумілої якості, ніхто ніякі скоби не робить, ніякі проводку... не робить, як ми говорили. Все висить, лампочки всі пофарбовані незрозумілим розчином, подивіться, що ви наробили" - додав Ігор Терехов.

Також жителі одного з будинків розповіли, що ремонтники нібито вкрали поштові скриньки і більше на об'єкті не з'являлися.

У зв'язку з цим Терехов відчитав чиновників і пообіцяв особисто проконтролювати процес ремонту в під'їздах.

Нагадаємо, що під Києвом убита дорога перетворилася на могилу для комунальників

Як повідомляв портал "Знай.uа", Садовий "вручить" Бандері м'яч на Арені Львів

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині асфальт розчиняється разом зі снігом, злості не вистачає: "Тут рибалити можна!"