Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників різними фото і відео з життя в соціальних мережах. Цього разу зіркова красуня вирушила на процедури до косметолога.

Про це Аліна розповіла в своєму Інстаграм в розділі сторіз.

Красуня вирішила відвідати косметолога, щоб "приготуватися грунтовно до весни", по простому - зробити пілінг і зволожити обличчя.

Аліна Гросу, скріншот з Instagram
Аліна Гросу, скріншот з Instagram

При цьому знаменитість акцентувала свою увагу на тому, що не збирається нічого собі колоти, оскільки дуже боїться уколів. Хоча такими процедурами не гребує її музична хрещена Ірина Білик, в чому сама не так давно зізналася.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Аліна Гросу, скріншот з Instagram
Аліна Гросу, скріншот з Instagram

Після всіх б'юті-процедур красуня розповіла, що їй зробили пінний ферментативний догляд , де її "намазували" кремами, які охолоджують шкіру, а потім зігрівають і відбілюють її. Але найбільш вражаючим для співачки стало те, що після 3-4 таких процедур стають менш помітні веснянки - що для неї важливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями:"тепер вам зізнаюся". Красуня нагадала численним шанувальникам про свято Прощеної неділі 14 березня, присвятивши аудиторії зворушливий вірш, який опублікувала під фірмовим хештегом #стихиалинкиблондинки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу вилила українцям душу, збирала 2 роки:"зачепило і вплинуло на мене". 12 березня, вийшов новий альбом співачки, в якому Аліні вдалося зібрати всі свої свіжі хіти за останні два роки.

Також «Знай.иа " писав, що Аліна Гросу розповіла, як змінилося її ставлення до Олі Полякової після "Маски": "крім бджілки". Під час відвертого інтерв'ю з ведучими програми "Ранок з Україною" популярна українська співачка і актриса розповіла, з якими складнощами зіткнулася в шоу "Маска" і як змінилося її ставлення до зоряного детективу Олі Полякової після коментарів зірки.