У Харкові іноземець під час конфлікту двічі вдарив дівчину ножем.

Про це передає Depo.Харків, посилаючись на вирок Дзержинського районного суду Харкова.

Встановлено, що конфлікт стався на початку червня 2020 року пізно ввечері. Там, громадянин Ємена і за сумісництвом студент-першокурсник Харківського національного університету радіоелектроніки, знаходився біля станції метро "Наукова", де почав конфліктувати з дівчиною. Хлопець підійшов до неї зі спини, почав приставати і розмахувати руками. Дівчина попросила його відійти, що не сподобалося іноземцю і він став її штовхати. Коли вони впали на землю, хлопець дістав ніж і завдав два удари дівчині в грудну клітину.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Постраждала отримала непроникаючі колото-різані поранення, численні синці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бійка між молодими людьми тривала кілька хвилин, поки іноземця не зупинили знайомі потерпілої і перехожий, який вирішив втрутитися і надати допомогу.

Суд визнав іноземця винним у скоєнні злочину за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік та шість місяців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Любитель випити з ножем напав на бідну продавщицю: влаштував істерику і бив по голові

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянку, підозрювану у вбивстві подруги-копа, відправили за грати на два місяці

Також «Знай.иа " писав, що Нетверезий чоловік у супермаркеті ножем "розчищав" соціальну дистанцію: "Че ти пішла, півтора метра..."