У Харкові чоловік запропонував путані на пару годин змінити діяльність за оплату - та навідріз відмовилася.

Відео поділилися в телеграм-каналі "Україна в шоці".

Так, на початку ролика блогер дізнався, які розцінки у дівчини за її послуги. Після чоловік запропонував дівчині пару годин попрацювати у нього вдома, але в якості домогосподарки - повбирати і попрати. На це дівчина відповіла категоричною відмовою.

"Хто на що вчився. У Харкові блогер провів соціальний експеримент, запропонувавши нічному метелику замість звичної для неї роботи - зайнятися пранням і готуванням у нього вдома. Дівчина навідріз відмовилася",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Молодчина. Не зраджує професії", "таки правда", "молодець мужик, правда", "ну і що? не хоче ну і не хоче. кожен має право сам вирішує що йому робити, якщо він не переходить дозволеного", - коментували українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські будинки терпимості XIX століття: де розташовувалися і кому підпорядковувалися"жриці любові". Публічні будинки в Харкові почали з'являтися приблизно в 50 – х роках XIX століття-після того, як Міністерство внутрішніх справ дозволило проституцію в Російській імперії. До цього, на початку XIX століття, жриці кохання таємно працювали на центральних вулицях Харкова.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Тернополі накрили бордель зі жрицями кохання - світили трусиками під носом у поліції. Сутенерша і її 4 підопічних надавали інтимні послуги протягом декількох місяців.

Також «Знай.иа " писав, що У Львові накрили мережу борделів-мільйони у стрінгах. Правоохоронці затримали 29-річного львів'янина, який влаштував "будинки розпусти" у Дніпрі та Львові.