Харківського депутата облради Сергія Чернова призначили радником на громадських засадах голови ВР України Дмитра Разумкова.

Чиновник сказав, що призначений радником на громадських засадах і займатиметься питаннями розвитку місцевого самоврядування та проведення реформи децентралізації, передає Depo.Харків.

"На сьогоднішній день без Верховної Ради реформа в країні ніяка неможлива, всі законодавчі ініціативи, які сьогодні реалізуються, реалізуються практиками. Тому, я вважаю, що абсолютно буде корисним, якщо я і колеги мої, команда людей, які з практичного боку працювали і продовжують сьогодні займатися місцевим самоврядуванням, буде об'єктивно інформувати, в тому числі і керівника Верховної Ради"— - сказав Чернов.

Сергій Чернов, скріншот з відео
Сергій Чернов, скріншот з відео

Як розповів чиновник, він не братиме участі в написанні законопроектів, а виконуватиме доручення, які йому доручить Разумков. В першу чергу, це будуть питання, які стосуються регіональної політики та розвитку місцевого самоврядування.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чернов зазначив, що розпорядження про призначення передбачає роботу на період всієї каденції голови Верховної Ради України.

З 2008 по 2020 рік Чернов був головою Харківської обласної ради.

Нагадаємо, що Чернов був помічений у скандальному випадку. Так, у січні 2014 року він, як і тодішній голова Харківської ОДА Михайло Добкін і вся фракція ПР в облраді провели сесію у футболках з написом "Беркут".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скасування "літнього" часу, підвищення аліментів і штрафи за голі тіла-за що проголосував Парламент цього тижня

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нардепи селфилися і знімали відосики прямо в Раді-сенсорне оснащення залу викликало " бум"

Також «Знай.иа " писав, що Верховна Рада вводить нову систему голосування-нардепів буде "сканувати" сенсор