У Харкові в супермаркеті "Клас", який знаходитися на Комунальному ринку, покупець придбав лаваш з цвіллю.

Інформація про це з'явилася в телеграм-каналі "Народний Ревізор".

Покупець придбав 10 пачок лаваша за ціною 179 гривень, і як мінімум, одна упаковка виявилася з цвіллю. При цьому, що термін придатності готового продукту був в нормі.

"Цвіль за 170грн. Ще одна невдала спроба поїсти свіжий лаваш. За термінами продукт придатний до 12 березня. За фактом його вже не можна вживати",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Швидше за все, борошняний виріб неналежно зберігали в магазині і він зіпсувався завчасно.

Нагадаємо, у Харкові покупці в одному з місцевих супермаркетів придбали торт зі небезпечним "сюрпризом".

Повідомляється, що харків'яни хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом. Люди ледь не з'їли це, що могло призвести до плачевних наслідків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полиці відомого супермаркету всіяні простроченням, вже підгниває і" з душком": "намагаються сбагрити". З'явився черговий негативний відгук на продукти з супермаркету"Varus".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українець купив сир без плісняви, але грибок все ж йшов "в подарунок": "всім плювати". Покупець заявив про те, що досить недешевий набір сиру з магазину на вулиці Фабра зумів зіпсуватися за чотири місяці до закінчення терміну придатності.

Також «Знай.иа " писав, що Львів'яни натрапили на огидний "сюрприз" у йогурті: грибок замість ягід. В одному з супермаркетів Львова помітили зіпсовані йогурти.