Радник голови Національного космічного агентства України Олександра Клітіна намалювала вагітного Гітлера.

Картину вона опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці.

джерело: Олександра Клітіна / Фейсбук
джерело: Олександра Клітіна / Фейсбук

"Картина називається "Гітлер" - це критика патріархату. Настільки абсурдно виглядає цей кровожерливий монстр в жіночому тілі, що наводить на думки – жінка не змогла б довести світ до такого жаху. Потрібно більше жіночого лідерства в світі. Крім того, те що війни тривають, і що ідеї фашизму, нацизму зараз пускають нові паростки-теж доклали руку в основному лідери чоловіки, тому Гітлер на картині вагітний " - написала в пості Олександра.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі Мережі неоднозначно відреагували на її слова і творчість:

"Авангардизм! Круто!", "Гітлер вагітний Путіним", "Ну і збочена ж в тебе фантазія, Гітлер з вагіною", " він зовсім нешкідливий на тлі тих звірств, що зараз відбуваються в країні-масштабно! Гітлер зі своїм народом так не чинив!", "Це захоплюючий був атракціон я змішала феназипам і спазмалгон", "Гітлер паскудно виглядає в образі вагітної жінки, тому потрібно більше жіночого лідерства. Ок логіка. Хоча звідки у радфемок логіка?", "Як сказав класик:"почала багато в ньому чоловічого, але немає чоловічого в ньому кінця"...", "Може, вам на гітарі повчитися грати? Образотворче мистецтво - це не ваше".