Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала, як проводить свій час на роботі, а головне, в якій компанії.

Таким чином повідомляється, що про це дівчина розповіла в своїх stories в соціальній мережі Instagram. Спочатку вона показала свого колегу, ведучого шоу " ЖВЛ " Богдана Юсипчука.

У чоловіка стався невеликий конфуз, і у нього тріснувся в кілька місцях сорочка. Соломія Вітвіцька почала називати його найкрасивішим чоловіком на цій планеті, і захоплюватися його накачаним тілом, перед якими не змогла втриматися навіть сорочка.

На наступному кадрі з'являється знову Богдан Юсипчук, вже в новій сорочці, і його співведуча Віра Кекелія в чарівній блискучій сукні. Мабуть, вони готувалися до зйомок нового випуску свого шоу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Далі підписникам показали як закінчує ефір сама Соломія Вітвіцька. Вона розповіла всі актуальні новини України та світу, після чого вирушила додому.

Варто нагадати, що зовсім недавно дівчина розповіла про розлучення. З чоловіком вони разом не живуть з вересня, а в грудні були вже готові документи на розлучення. При цьому, розійшлися вони мирно, і зараз поступово ділять спільно нажите майно. Ніяких скандалів і перипетій з цього приводу у них немає.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.